Palvelumme

prosessiteatteri

Prosessiteatteri ®

Prosessiteatteri näyttää miksi muutos on tarpeen. Sopii suurelle katsojajoukolle (50-300) henkilöä.

Lue lisää/ vähemmän
treeniteatteri

Treeniteatteri ®

Treeniteatterissa harjoitellaan, miten muutos toteutetaan. Treeniteatterin avulla teroitetaan avainhenkilöiden vuorovaikutustaitoja.

Lue lisää/ vähemmän
ratkaisuteatteri-500

Ratkaisuteatteri ®

Ratkaisuteatterissa haetaan vaihtoehtoja vaikeisiin tilanteisiin. Miten toimitaan, kun työyhteisössä on ongelma?

Lue lisää/ vähemmän

Läsnäolotreeni työhyvinvointipäivään

  • Draamapohjaisia kokemusharjoituksia
  • Mistä arvostava vuorovaikutus rakentuu? Miten tunnistan oikean hetken? Mistä elementeistä luottamus ja hyvä yhteistyö rakentuvat? Miten oma toimintani vaikuttaa muihin?
  • The beginners eye: katsonko tilannetta tuorein silmin vai omien oletusteni läpi? Kuinka erotan puhtaat havainnot tulkinoista. Mitä on intuitio ja oikean hetken taju?
  • Improvisaatio- ja tietoisuustaitoharjoituksia

Konstellaatiotyöskentely

Konstellaatiotyöskentelyä käytetään tilanteessa, jossa halutaan tarkastella toimintaan vaikuttavia syvempiä tasoja. Organisaatio on vuorovaikutuksen keinoin toimiva kokonaisuus, jossa yksi muutos vaikuttaa kaikkeen. Työskentely tapahtuu osallistujien todellisten case-kuvausten kautta. Voidaan käyttää mm. johtoryhmän toiminnan kehittämiseen tai konfliktien ratkaisuun. Työskentely tapahtuu ensisijaisesti ei-kielellisesti. Mukana ohjaaja ja näyttelijäryhmä.

Businessteatteri Coaching

Businessteatteri Coaching tarjoaa tilan, jossa esimies tai johtoryhmä voivat hahmottaa ja peilata omia toimintatapojaan, voimavarojaan, sudenkuoppiaan sekä ratkaisujaan. BT Coaching on ratkaisukeskeinen ”living lab”, jossa asiakas voi valjastaa energiansa, terävöittää fokuksensa ja mallintaa parhaita prosesseja ja ratkaisuja.

If you think you can, or you think you can’t, you’re right.” – Henry Ford

Kokoustamisen Labra

Kokoustamisen Labra on osallistavaa toimintaa parhaimmillaan!

Millainen henkinen tila, millaiset menetelmät tulee olla, jos haluaa ideoida ja innovoida? Entäpä jos on tarkoitus syventää arvostusta ja luottamusta tai jos pitää sopia aikataulut, seuraavat toimenpiteet ja tulokset? Businessteatterin Kokoustamisen Labra TM treenaa osallistujaa erilaisten työkalujen käytössä ja syventää hänen valmentavan johtamisen taitojaan. Ryhmässä opitaan käyttämään VITO-menetelmää: Valmistelu – Input – Temput – Output.

Tiimin Kuntosali

Tiimin Kuntosalissa tutkitaan tärkeitä ja vakavia asioita leikin keinoin. Kuntosali tarjoaa osallistujille mahdollisuuden treenata ja kehittää niitä henkisiä, sosiaalisia ja tuotannollisia lihaksia, joita tarvitaan yksilö- ja tiimitasolla. Kuntosalissa ihmisten ja tiimien todellisuus punoutuu yhteen leikkimielisen harjoituksen kanssa – tässä kahden todellisuuden yhtaikaisessa läsnäolossa tapahtuvat läpimurrot ja syvä oppiminen.

Eventit

Kun halutaan yhdistää oppiminen ja hauskuus. Osallistava menetelmä, jossa aiheina mm. työhyvinvointi, energisoiva vuorovaikutus ja tekemisen ilo. Näytämöllä ohjaaja ja 2-3 näyttelijää.

Esiintymisvalmennus

Pienryhmäkoulutus, jossa yksilöllinen palaute sekä yksilöohjaus, jossa tutustutaan itseen esiintyjänä; mikä toimii – mikä minua estää?

Puhevalmennus

Parempaan ilmaisuun ja selkeyteen, yksilöohjaus.