Referenssit

“Businessteatteri on sitoutunut ja inspiroiva kehittämiskumppani, jonka kanssa olemme onnistuneet rakentamaan kulloinkin kohderyhmän näköisiä produktioita. Perinteisen koulutuksen sijaan teatterin keinoin pystytään oivaltamaan jopa hankaliakin aiheita osallistavasti.”

Tytti Bergman
Alko Oy | Henkilöstöjohtaja

“Toteutimme Businessteatterin kanssa esiintymisvalmennuksen. Päivä suunniteltiin toiveidemme mukaan. Valmennus vedettiin ammattitaidolla ja mahtavalla energialla. Jos haluat työskennellä ennakkoluulottomien, kunnianhimoisten ja vauhdikkaiden ihmisten kanssa, suosittelen Businessteatteria.”

Petra Rosvall
Suunto Oy | HR Manager

”Businessteatteri oli erittäin positiivinen kokemus ja monella tapaa toimivampi kuin perinteiset henkilöstökoulutukset. Oman yrityskulttuurimme pohjalta rakennettujen tilannekohtauksien esittäminen huumorin avulla innosti ja motivoi henkilöstöä toiminnan kehittämiseen.”

Tuuli Haahtela
Partner, Haahtela-yhtiöt | Toimitusjohtaja, Haahtela HR Oy

” Erityistä Businessteatterin tavassa kuvata ilmiötä on intensiivinen kollektiivinen kokemus ja samaan aikaan muutosten saaminen aikaan yksilötasolla. Työskentely oli määrätietoista ja asiakkaan tarpeita tarkasti huomioon ottavaa. Voin suositella Businessteatteria varauksetta.”

Matti Pärssinen
Cygate Oy, Part of TeliaSonera Group AB| Director of Service Operations